Uvjeti korištenjaUvjeti korištenja XS Software JSCo


1. Podrucije aplikacije


XS Software JSCo radi za online gaming portal na Madmoo.com (u daljnjem tekstu kao XS Software). Raspon online igre i ostale usluge koje mozete pronaci na web stranici XS Software. Usluge ukljucuju, primjerice, mogucnost izrade profila stranica, sudjeluje u blogovima i forumima, uploadingu medija kao sto su fotografije, tekstovi virtualne igre ili druge usluge. Igraci XS softvera igri i usluga i korisnici online gaming portal Madmoo.com su 'Korisnici'. U sljedecim opcim uvjetima (u daljnjem tekstu: Uvjeti), koje su napravljene na 'Igre' ili 'usluge' se odnose na igru ili usluge koje nudi XS Software.
XS Software nudi igre i usluge za korisnike koji se temelji iskljucivo na ovim Uvjetima koristenja. Korisnici uvjeta koristenja ne smatraju se djelom opceg ugovora, osim ako XS Software to odobri.
Sljedeci uvjeti koristenja primjenjuju se na koristenje portala Madmoo.com igre, kao i online igre i usluge XS software. Igrama i uslugama mozete pristupiti prvenstveno kroz osobno racunalo povezano s Internetom putem telefona, ISDN ili ekvivalentnim vezama. Osim toga, moguce je koristiti razne druge Internet-sprave, pri cemu opseg rada ce se prikazati karakteristike koje mogu biti ogranicene.
Ovi Uvjeti se izricito ne ukljucuju u pitanja koja bi mogla nastati s obzirom na osnivanje pristupa internetu, prikljucak za web stranice i online igre, i treci-dio software-a, kao sto su preglednici ili pristup softveru ili kao ove usluge koje ne pruza XS Software.

1.1 Korisnici


1.1.1 XS Software nudi svoje igre i usluge iskljucivo za korisnike s obzirom na 13.dio od njemackog Gradanskog zakonika (BGB). Za koristenje XS Software igri i usluga za naknadu materijalne ili bilo koje druge komercijalne svrhe je zabranjeno.

1.1.2 Samo oni individualci koji su napunili 18 ili oni koji imaju izricitu suglasnost/pristanak njihovih legalnih skrbnika u vrijeme registracije su podlozni koristiti sve igre i usluge dane od strane XS Software-a. Individualci ispod odredene dobi koji su zbog suglasnosti/pristanka njihovih zakonskih skrbnika moglo bi biti zabranjeno sudjelovanje u igrama, posebice zbog ogranicenja starosti.

1.1.3 U vrjeme registracije za XS Software igru ili uslugu, Korisnik izricito jamci punoljetstvo ili on / ona je dobila suglasnost/potvrdu njegovog / njenog zakonskog skrbnika.

1.2 Predmet ugovora, Koristenje i promjene Igre i usluga


1.2.1 XS Software nudi svojim korisnicima mogucnost koristenja igara i usluga koje nude XS software na Internetu, postojece tehnicke i komercijalne sposobnosti.

1.2.2 Sudjelovanje u igrama u svrhu zabave.

1.2.3 XS Software, kao dio svoje usluge, trgovina odredenih informacija na Madmoo.com , te nudi svojim korisnicima mogucnost upload podataka na Internet i stvaranje osobnih profila, itd., koji mogu biti pregledani od strane drugih korisnika igri XS software i usluga, kao i od strane trecih osoba.
Nadalje, korisnik moze komunicirati s trecom stranom Madmoo.com portala, upload i razmjenu fotografija, videa, igara, glazbe i drugih medija, objavljivati blogove i komentare, i ocjenjivati igre.

1.2.4 XS koristenje software i usluga on-line igre je omoguceno kroz pruzanje potrebnih aplikacija na odgovarajuci URL-ovi po XS Software takoder zadrzava pravo na prodaju ili ponuditi svoje igre u druge digitalne medije i koji moraju imati raspon znacajki koje se razlikuju od online verzija igre. Prodaja takvih igara nije podvrgnuta ovim Uvjetima koristenja.

1.2.5 Za koristenje XS Software igara i usluga izricito je ograniceno na pojedince koji su prethodno stvorili racun klijenta (u daljnjem tekstu: Racun) u trenutku registracije. Racun moze biti izraden na Madmoo.com portalu ili na URL pojedine igre. Racun koji je stvoren na portalu Madmoo.com omogucuje korisniku pristup bilo kojem od igara podlozno uvjetima.

1.2.6 Registraciju, odnosno zahtjev za otvaranje racuna, moze se postici ispunjavanjem obrasca i davanjem trazenih informacija u njima. Za koristenje XS Software igara ili uslga ce biti dozvoljeno iz vremena kada je racun stvoren za korisnika XS Software.

1.2.7 Korisnik ima pravo stvoriti vise korisnickih racuna na Madmoo.com portalu. Nekoliko igara, medutim, zabranjeno je koristenje vise od jednog korisnickog racuna po jednom te istom korisniku ( 'zabrana multi-racuna'). Detaljne informacije daju se na pravilima pojedinih igara. XS Software preporucuje da svi korisnici s visestrukim racunima pazljivo procitaju odgovarajuca pravila igre , jer koristenje vise racuna u pojedinim igrama mogu dovesti do suspenzije korisnika.
Cak u igrama u kojima je dozvoljeno da korisnik ima vise od jednog racuna, takav racun ne moce komunicirati sa svakim od ostalihi ili na bilo koji bolik ili nacin (Ban na 'pushing'). Posebno, Racun ne smije se koristiti za stvaranje prednosti za drugi racun od istog korisnika, na primjer, za prijenos predmeta ili igra valute s jednog racuna na drugi racun istog Korisnika.

1.2.8 Jednom kad je racun napravljen, korisnik moze koristiti pojedine igre usluge koje nudi Madmoo.com portal ili unosom odgovarajucih URL i prijavljivanja nakon toga.

1.2.9 Igrama i uslugama samo se mogu pristupiti putem standardnih web preglednika ili posebnih alata koji su izricito predvideno ili odobreno od strane XS Software (Zabrana ne-ovlasteni skripti). Drugim rijecima: upotreba programa koji uzrokuju prekomjerno opterecenje servera su strogo zabranjeni. Primjena programa za sustavno ili automatsko kontroliranje igre ili pojedinih funkcija kao sto su igre botova, makronaredbe, itd. ili reproducirati ili procijeniti igre, igre komponente ili sadrzaja koji se nalazi na Madmoo.com portalu je zabranjeno.

1.2.10 T Korisnik nema pravo za otvaranje racuna ili objavljivanje podataka o Madmoo.com portalu.

1.2.11 Trenutne tehnicke i druge zahtjeve za igre i usluge dostupni su na Madmoo.com portal i / ili odgovarajuce web stranice igre.

1.2.12 XS Software Igre i usluge se stalno azuriraju poboljsanja i promjene. Iz tog razloga, Korisniku je samo dodjeljeno pravo na koristenje trenutne verzije pojedinih igara i usluga.

1.2.13 Koristenje osnovnih verzija igre je besplatno. Neke znacajke dostupne su za placanje (vidi 7 nastavak). Koristenje usluge je besplatno, osim ako nije drugacije navedeno u opisu pojedinih usluga.

1.2.14 Korisnik nema pravo da zahtijeva odrzavanje XS Software Igara ili usluge kao sto su bili u vrijeme sklapanja ugovora. XS Software sadrzava pravo na prekid rada pojedinih XS Software Igara ili usluga u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti ili opravdanja. U ovom slucaju, korisnik moze izabrati zeli li XS Software, kredit za koristenje s drugim XS Software Igri ili usluga njegov / njen izbor ili zatraziti povrat novca za placanja koje je on / ona mora izvrsiti unaprijed za usluge kao sto su Premium pogodnosti. Korisnik ima pravo raskinuti ugovor s trenutacnim ucinkom zbog igre ili usluge koje se ne mogu koristiti. Daljnje tvrdnje Korisniku ovime se zabranjuje osim ako nije drugacije izricito opisano u ovim Uvjetima koristenja.

2. Ponuda i zakljucivanju ugovora


2.1 Ispunjavanjem obrasca za registraciju korisnickog racuna, Korisnik ulazi u obvezujuci ugovor za koristenje Igre i usluge XS software. Sva polja obrasca za registraciju oznacen kao 'obavezno' moraju biti popunjena u cijelosti i ispravno.

2.2 Sporazum izmedu XS Software i Korisnika se smatra vazecom kad XS Software odobri korisnicku aplikaciju. Potvrda Korisnika aplikacije moze se eksplicitno priopciti po XS Software kao posljedica djelovanja na dijelu XS Software sto dopusta pristup igrama ili uslugama XS Software.

2.3 XS Software odmah ce poslati potvrdu na e-mail priznati primitak zahtjeva Korisniku na e-mail adrese koje korisnik koristi u trenutku registracije. Ovo priznanje primitka ne predstavljaju obvezujuce odobrenje korisnicke aplikacije. Prihvacanje Korisnikova zahtjeva i potvrda za pristup XS Software Igre i sluzbe mogu, medutim, biti poslane zajedno s priznanjem e-mail.

3. Pravo odustajanja


Korisnik moze opozvati svoju izjavu o namjeri da ude u ugovorni sporazum sa XS Software Igre i usluge i naruciti Premium funkcije XS Software bez navodenja razloga u roku od dva tjedna u pisanom obliku, bilo pismom, faxom ili e-mail. To razdoblje ce zapoceti u najranijoj po primitku ove upute. Slanje povlacenja u opoziv periodu zadovoljava obdrzavanje otkaznog roka. Ako ugovorni sporazum odnosi se na usluge koje nudi XS Software, pravo Povlacenje ce isteci ako i kada XS Software pocne isporuku ovih usluga na Korisnike sa svojim odobrenjima prije kraja razdoblja oduzimanja ili Korisnik je zatrazio da XS Software pocne nove usluge . Ako je Korisnik vec poceo koristiti XS Software Igre, usluge ili Premium pogodnosti, korisnik smatra da treba odstupiti, njegovo pravo na povlacenje.
Please address the cancellation to:
XS Software JSCo
130 Simeonovsko Shosse
1700 Sofia, Bulgaria
Bulgaria
Tel.: +359 895 52 52 77
E-mail: office@xs-software.com
Ako je otkaz poslan e-mailom, naziv igre ili usluga i, ako je primjenljivo, Premium znacajke plus Korisnicko ime mora biti osigurano u liniji e-mail. U slucaju povlacenja valjan, usluge ili uplate od strane obje strane moraju biti vraceni i, ako je to primjenjivo, bilo povezano iskoristavanje mora biti osloboden.
U slucaju povlacenja, usluge ili uplate od strane obje strane moraju biti vraceni i, ako je to primjenjivo, bilo povezano iskoristavanje mora biti osloboden.

4. Dostupnost


XS Software jamci svojim igrama i uslugama da cu biti na raspolaganju 90% (devedeset posto) godisnji prosjek. Iskljucivo iz tog postotka su vremenska razdoblja u kojima Madmoo.com portal nece biti dostupan pojedinacnim igrama ili uslugama na internetu zbog tehnickih ili drugih problema koji su izvan kontrole XS Softwarea, kao sto je visa sila, treca strana i krivnja, i sl. kao i razdoblja u kojima se provodi rutnisko odrzavanje. XS Software moze ograniciti pristup svojim igrama i uslugama, ako je potrebno za sigurnost mreze i ocuvanje integriteta mreze, posebice u pogledu sprecavanja teskih kvarova ili prekida mreze, softwarea ili pohrane podataka.

5. Pristup Uvjetima koristenja, izmjene i daljnje obavijesti, kontakt od strane Korisnika


5.1 Korisnik prihvaca ove Uvjete i odredbe koristenja kako obavezujuce podnosenje njegove/njezine aplikacije i koristenje XS Software Igara ili usluga. Ovi uvjeti koristenja vrjedeza svaku prijavu na Madmoo.com portala, osobito kada se bilo koji od XS Software Igre uskuge koriste. Uvjeti mogu biti otisnuti ili spremljeni na digitalni medij prije slanja korisnikova zahtjeva.

5.2 XS Software sadrzava pravo promijeniti ili dopuniti ove Uvjeti koristenja koji se odnose na buduce aranzmane u bilo kojem trenutku, pod uvjetom da je to smatrala potrebnim.

5.3 Korisnik ce biti obavijesten na odgovarajuci nacin u pisanom obliku i promjene koje su napravljene u Uvjetima koristenja. Kao opce pravilo, takva najava se obicno objavljuju na web stranice na kojima XS Software Igre ili usluge se nude, ili putem e-maila. Promjene Uvjeta koristenja ce uvijek biti pod uvjetom da Korisnik naglasi najavu za sljedecu prijavu.

5.4 Korisnik moze napraviti Prigovor koji je donesen u Uvijetima & Odredbama u roku od 14 dana nakon objavljivanja te primitka te vijesti. Ako korisnik ne Prigovori o promjenama nastalim u Uvijetima & Odredbama u roku od 14 dana I posalje Prigovor XS Softwareu on/ona nastavi koristit XS Software igre ili Usluge, Uvijeti & Odredbe koje su promjenjene biti ce smatrane obvezujuce od strane Korisnika. Ako korisnik Prigovorim u zadanom roku obje su strane imaju pravo raskinuti Ugovor (dogovor) 1 mjesec otkaznog roka ili ako obje strane imaju pravo na prekid kao sto je oznaceno u 8.1. Sve dok prekid nije napravljen , Uvijeti & Odredbe su na snazi .Svaka uplata u Igri ili Usluga koje nastane nakon isteka prigovora biti ce nadoknadena Korisniku na osnovi pro - rate. Sve daljnje prigovore od strane Korisnika smatrat ce se nevazecim.

5.5 XS Software, u toku informiranja korisnika o takvim promjenama, a posebno ce obavijestiti korisnika o mogucnost prigovarajuci na promjene, otkazivanja usluga, postaviti vremenska ogranicenja i pravne posljedice u slucaju neuspjeha pdooodizanja prigovora.

5.6 Osim ukoliko nije drugacije navedeno u ovim uvjetima koristenja ili drugim ugovorima s Korisnikom XS Software opcenito ce komunicirati s korisnikom putem e-maila. Korisnik ce osigurati da je on / ona moze primati sve e-mailove koje salju XS Software da je adresa dostavljena XS software u trenutku registracije ili naknadno. On / ona je odgovorna za postavljanje i odrzavanje spam filter i za redovito provjeravanje sve dolazne e-poste poslane na ovu adresu. XS Software sadrzava pravo da korespondiraju sa korisnicima koristeci oblik komunikacije koji god to smatraju potrebnim.

5.7 Nakon kontaktiranja XS software, Korisnik ce naznaciti koje igre ili usluge i koja igra i usluga odnosi na korespondenciju.

6. Upute i pravila igre


6.1 Upute i pravila igre i/ili usluge biti ce objavljene na portalu Madmoo.com ili na internetskim stranicama pojedinih igara i/ili usluge.

6.2 Korisnik je svjestan da on/ona igra zajedno sa brojnim drugim korisnicima u online igrama, te da on/ona komunicira sa ralicitim korisnicima usluga preko Madmoo.com portala.Kako bi se osigurala uspjesna interakcija izmedu korisnika u igrama, neophodna su pravila promatrana od strane svih korisnika.Koristeci XS Software igre i/ili usluge, korisnik time priznaje pravila i uvjete sudjelovanja pravno se obvezujuci.

6.3 Korisnik ce se suzdrzati od poduzimanja bilo kakvih drugih aktivnosti koje bi mogle ometati normalan rad XS Software Igara i/ili usluga ili omesti uspjesnu interakciju izmedu korisnika u igrama.

6.4 Ograničenja i kazne

6.4.1 Multiaccounting

Multiaccounting se događa kada jedan korisnik ima više od jedne registracije. To je strogo zabranjeno, i bit će kažnjavano bez upozorenja. Kazna vrijedi za sve račune bez obzira da li su razvijeni ili ne.Igrači koji koriste isto računalo / IP adresu moraju obavijestiti administratora odmah nakon njihove registracije putem tiketa. Igrači moraju objasniti zašto će igrati s iste IP adrese i administrator to mora odobriti. Igrači koji nisu informirali administratore igre, bit će kažnjeni.

6.4.2 Babysitting

Babysitting je ulazak u račune s druge IP adrese od druge osobe koja posjeduje račun u igri ili ne posjeduje, bez obzira na trajanje i razlog za to. SVAKA prijava i SVAKA IP adresa, sesija i informacija iz browsera se zapisiuje (to nije protuzakonito). Prema ovim pravilima babysitting je zabranjen i bit će kažnjavan.Nije preporučeno za nikoga da daje svoj račun drugim osobama ili da ga mijenja za drugi račun. Svatko tko to radi nosi sam odgovornost sa svim posljedicama koje nosi razmjena ili davanje osobnih informacija.

Igrač koji dobije novi račun je obavezan da restartira stari kojeg više neće koristiti.

Svaki ulazak na stari račun je zabranjen te se smatra za multiaccounting. Korisnici koji sudjeluju u takvim akcijama nose odgovornost za svoje postupke i administracija im nije dužna pomagati ukoliko kasnije nastanu problemi. Prodaja računa je zabranjena. Razmjena zlatnika za resurse također je zabranjena

6.4.3 Bugovi i kršenje sustava

Bug se smatra slabost ili pogreška u igri koja omogućuje igraču nekakvu prednost koja nije dozvoljena. Ukoliko korisnik pronađe bug u igri on je obavezan taj bug prijaviti administraciji. Korisnik će biti kažnjen ukoliko se koristi tim bugom kako bi stekao prednost u igri te ukoliko ne obavijesti administraciju o postojanju tog buga.Također ukoliko igrač koristi prijavljen, ali ne popravljen bug on će također biti kažnjen.

6.4.4 Botovi

Botovima se smatraju (automatske) skripte u svim oblicima koje simuliraju aktivnost na nečijem računu (izuzetak su automatizirane skripte u igri). Korištenje botova na bilo koji način je strogo zabranjeno i bit će kažnjavano.

6.4.5 Stvaranja pritiska na nekog od članova administracije kako bi se stvorila prednost u igri

Pokušaj da se dobije bilo kakva povjerljiva informacija od drugog igrača, njegova lozinka, kodovi i sve što se smatra povjerljivom informacijom do koje drugi igrači ne bi smjeli imati pristup.

6.4.6 Necenzurirani i uvredljivi nickname-ovi

Igrači čijii računi imaju nickname-ove neprimjernog i uvredljivog za ostale igrače sadržaja biti će trajno kažnjavani.

6.4.7 Uvredljive poruke

Slanje uvredljivih poruka strogo je zabranjeno te svaki korisnik koji šalje uvredljive poruke biti će kažnjavan.

6.4.8 Traženje osobnih podataka

Traženje osobnih podataka drugih igrača (e-mail adresa i lozinka) strogo je zabranjeno te će administracija takve poruke tumačiti kao pokušaj krađe računa. Igrači koji šalju takve poruke biti će trajno kažnjavani.

7. Naknade, uvjeti placanja, zakasnjelo placanje


7.1 Online igre


7.1.1 Osnovna verzija
XS Software osigurava korisnicima pristup igrama u principu kao i za stvaranje korisnickih racuna(vidi 1.2 gore.U tom slucaju, korisnik ce u pocetku samo biti uz osnovnu verziju igre.Stvaranje racuna i koristenje osnovnih verzija su besplatne.Osnovna verzija igre se moze koristiti na neodredeno vrijeme i bez ogranicenja u funkciji igre, ne dovodeci u pitanje XS Software-ovo pravo odustajanja od igre.U osnovnoj verziji, korisnik nema puni pristup svim znacajkama igre.

7.1.2 Premium znacajke
Korisnik ima mogucnost izbora dodatnih opcija(znacajki) igre koje nisu dostupne u osnovnoj verziji(u daljnjem tekstu Premium znacajke) u zamjenu za placanje.Premium znacajke mogu nuditi vise i varirati sa jedne igre na drugu.Informacije koje se odnose na cijene Premium znacajki koje su ukljucene i njihove zahtjeve za uporabu mogu se naci i saznati na web stranici svake pojedine igre.
Ovisno o Premium znacajkama, jednokratno placanje ce mozda biti napravljeno kako bi se kreditni racun sa znacajkama ili predmetima kojima ce mozda biti upotrebljene za odredene svrhe u skladu sa odgovorajucim pravilima igre, ili zbog placanja koja se dogadaju povremeno, kao sto su dnevno, tjedno, mjesecno, tromjesecno, polugodisnje ili na godisnjoj osnovi.
XS Software igre se cesto mijenjaju tj. razvijaju se.XS Software stoga zadrzava pravo da ponudi nove Premium znacajke u bilo koje vrijeme.Tijekom prilagodbe i razvoja igre, XS Software takoder zadrzava pravo da prekine Premium znacajke pojedinca i/ili da ih promijeniosnovnu verziju (vidi 7.1.1 gore).Ako je korisnik vec dao predujam za Premium znacajke i nije mu dosupno koristiti Premium znacajke jer se one vise ne nude i/ili se takoder nude u osnovnoj verziji, XS Software ce ponuditi korisniku druge Premium znacajke po njegovom izboru kao zamjena i/ili nadoknaditi iznos.U tom slucaju, korisnik ima pravo raskinuti ugovor s trenutacnim ucinkom.Drugi zahtjevi korisnika smatraju se nevazecim.
Ako korisnik nije punoljetan, on/ona izricito garantira za narucivanje Premium znacajki da potrebna sredstva za placanje Premium znacajki su vec dana njemu/njoj za odredenu namjenu ili za njegovo/njeno koristenje na osobnu diskreciju.
Ako postoji mogucnost preuzimanja software-a na mobilni telefon koji dozvoljava pristup pojedinim igrama, pravila za Premium znacajke takoder ce se primjenjivati za placanje tih obracunatih troskova.

7.1.3 Pretplata/Automatska obnova
Ako se placanja za Premium znacajke odvijaju u redovitim intervalima, korisnik ucinkovito ulazi u pretplatu za Premium znacajke koji ce automatski biti produzene ako to nije otkazana od strane korisnika prije kraja postaviti vremenska ogranicenja kao sto je navedeno u nastavku(8.2 dolje).Uvjeti pretplate su opisani u pravilima za pojedine igre.

7.1.4 Uvjeti placanja i rok placanja
XS Software je ovlasten traziti predujam za koristenje Premium znacajki (vidi 7.1.2 gore).Takva ce se placanja potrazivati na dan zakljucenja ugovora, te ce biti terecen iz bankovnog racuna ili na teret racuna kreditne kartice pod uvjetom korisnika, ukoliko korisnik nije odlucio za drugi nacin placanja, na primjer, placanja putem SMS poruke za Premium znacajke.Iznos koji se prikuplja prikazati ce se kao Madmoo.com ili XS softvera na racun kreditne kartice ili bankovnog racuna izjave.

7.1.5 Prilagodba pristojbama
XS Software zadrzava pravo na smanjenje cijene ili ponude novih proizvoda, usluge ili metode placanja u bilo koje vrijeme na bilo privremeno ili stalno.Osim toga, XS Software je ovlasten mijenjati cjenik, u svakom trenutku sa sest tjedan je obavijest ili u pisanom obliku ili putem e-poste poslane korisniku.Ugovorni odnos ce biti prenesen u skladu s uvjetima i cijenama koje su se promijenile - Ugovorni odnos ce biti prenesen u skladu s uvjetima i cijenama koje su se promijenile.XS Software, u toku obavjestava korisnike o tim promjenama, a posebno ce obavijestiti korisnike o mogucnosti prigovarajuci na promjene, otkazivanja usluga, postavljanja vremenskih ogranicenja i pravne posljedice u slucaju neuspjeha podnijeti prigovor.
Ako korisnik usprotivi u roku postavljenog vremenskog ogranicenja, obje strane zadrzavaju pravo raskinuti ovaj ugovor na kraju od mjesec dana, osim prema 8.1. Do raskida ugovora, izvorni uvjeti koristenja ce ostati na snazi.
Svaka uplata napravljena za igre i/ili usluge koje se protezu izvan isteka roka bit ce nadoknadeni do korisnik na nekoj osnovi.Drugi zahtjevi od strane korisnika smatraju se nevazecim.

7.2 Zakasnjenja isplate

U slucaju kasnjenja s placanjem, XS Software ovlasten je naplatiti kamate na 5% iznad trenutne baze kreditne stope. XS Software takoder ima pravo da prekine usluge i suspendira korinkov racun/racune ako je placanjem prezaduzen.Tijekom perioda suspenzije racuna, bez naknade za pretplata koji su usli u nagomilavanje.XS Software, medutim, je ovlasten nametnuti obrade za obustavu racuna, za informiranje suspenzije korisnikovog racuna za reaktiviranje racuna ili za stvaranje novog racuna uz placanje u cijelosti.Iznosi naknade za obradu mogu se naci na Madmoo.com portalu u pristupu odgovarajuce igre i/ili usluge.Korisnik ima pravo dokazati da nije doslo do stete nastale bez ili znatno nizi nivo stete nastale zbog kasnjenja s placanjem.

7.3 Direktni debitni obrat, otkazivanje naknade

Ako XS Software snosi troskove i/ili gubitke kao posljedica korisnickog propusta ili nedovoljnih korisnickih sredstava na racunu, i/ili ako XS Software naplacuje naknadu za odustanak zbog otkazivanja uplata izravnim zaduzenjem, Korisnik ce snositi sve naknade generirane kao rezultat ovih aktivnosti.XS Software ima pravo zahtijevati placanje troskova nastalih iz ponovljenih pokusaja zaduzenje optuzbe iz korisnickog racuna zajedno sa originalnim pristojbama.Ako se placanje pristojbi nacinjene debitnom ili kreditnom karticom, a dogodi se debitni obrat, XS Software ce naplatiti naknadu za uslugu od EUR 9,60 po debitnoj/kreditnoj kartici transakcije plus bankarske naknade obracuna.Korisnik ima pravo dokazati da nije doslo do stete nastale bez ili znatno nizi nivo stete nastale zbog kasnjenja s placanjem.

7.4 Nema garancije za nagrade

XS Software ne jamci nagrade za korisnike.Konkretno, korisnici nemaju pravo traziti isplatu nagrada, osim ako je takav zahtjev izricito naveden u ovim uvjetima koristenja.
Pravo na isplatu nagrada moze se dopustiti samo ako je XS Software eksplicitno ponudio/reklamirao kao nagradu.
Pravo na isplatu nagrada takoder ne postoji ako XS Software sazna da moguca tvrdnja nagrade moze biti posljedica tehnicke ili pravne manipulacijama i/ili zbog bilo koje druge vrste kriminalnih ponasanja opcenito.Pomocu XS software igre i/ili usluge, korisnici se nataj nacin slazu da XS Software moze provesti temeljitu istragu u bilo koje vrijeme koje se odnosi na zakonitost zahtjev za nagrade, i dok je ovaj zahtjev pod istragom moze uskratiti isplatu nagrade korisniku bez njegove suglasnosti.Korisnik takoder moze ostati bez nagrade i biti kaznjen ako nije u skladu sa pravilima igre.Ako postoji razlog za sumnju u trvdnju, to je do korisnika da osigura dovoljno dokaza da je on/ona u skladu sa pravilim igre.Korisnik izricito priznaje i prihvaca ovu obavezu pruziti dokaze cak i kada nije uobicajeno da zajedno to ucinite.

7.5 Nema ispravljanja nedostataka, nema prava pridrzavanja, nema ustupanja

Korisnik moze samo istaknuti tvrdnje XS Software-a za neizvrsene racune ako on/ona zahtjeva, ne moze biti osporena ili su proglaseni kao pravno obezujuceKorisnik moze obustaviti isplatu ako mu/joj se protutuzba odnosi na iste uvjete koristenja.Pravo korisniku da izdvoji svoje tvrdnje na trecoj strani je neispravno.

7.6 Usluge

Osim ako nije drugacije propisano u opisu Usluga, Usluge mogu biti besplatne.
Osim toga, Sec. 7.1 do Sec. 7.5 vaze besplatne usluge.

7.7 Kreditna karta i PayPal pretplate

InstantPay je usluga koja se pruža kod pretplate. Dajući svoju suglasnost da koristite beneficije od 20% bonusa za buduće uplate, bit će vam naplaćivano jednom svaka dva tjedna od momenta kada napravite vašu prvu uplatu. Informacija o vašoj uplati biti će vidljiva na vanjskom payment portalu i neće biti korištena u druge svrhe. XS Software ne čuva informacije o kreditnim karticama ili PayPal-u i nije odgovoran u slučaju štete. Uvijek možete provjeriti status vaše pretplate: Profil i Support -> Pregled računa u XS Software Payment sistemu. Možete ukinuti pretplatu iz menija Računa -> Ukini pretplatu.

8. Rokovi, ukidanje ugovora


8.1 Neodredeni vremenski period

Svi ugovori izmedu Korisnika I XS Software-a su valjani na neodredeni vremenski period, ukoliko odredeni vremenski period nije istaknut u Odredbama I Uvjetima. Ukoliko odredeni vremenski period nije odreden, obje strane imaju pravo da prekinu ugovor u bilo koje vrijeme s trenutnim ucinkom prema odgovarajucoj proceduri ukidanja.

8.2 Odredeni vremenski period

U slucaju da su Odredbe I Uvjeti za koristenje igara, usluga ili Premium mogucnosti prihvacene na odredeni vremenski period (pogledaj Sec. 7.1.2 I Sec 7.1.3) primjenjuju se sljedece regulative. Ugovor za koristenje igara, usluga ili Premium mogucnosti ce se automastki obnoviti na jednak vremenski period ukoliko pretplata ili ugovor za koristenje igara, usluga ili Premium mogucnosti nije bio prekinut od strane Korisnika najmanje 14 dana prije isteka roka.

8.3 Deklaracije razloga; Ukidanje ugobora zbog znacajnog razloga

Pravo ukidanja ugovora moze biti izvrseno od bilo koje strane bez navodenja razloga.
Strane mogu takoder prekinuti ugovor za koristenje igara, usluga ili Premium mogucnosti zbog znacajnih razloga u bilo kojem trenutku bez utjecaja na navedene regulacije.
U slucaju da XS Software je odgovoran za preuranjeno ukidanje ugovora za koristenje igara, usluga ili Premium mogucnosti zbog znacajnih razloga, Korisnik ce dobiti pro-rata povrat za svako placanje koje je izvrsio (posebno vrijedi za Premium mogucnosti) sto vrijedi za period nakon sto ukidanje stupi na snagu. Daljni zahtjevi Korisnika se smatraju nevazecima ukoliko nije drugacije navedeno u ovim Odredbama I Uvjetima.
XS Software ima pravo da ukine ugovor izricito zbog, ali ne ograniceno na, sljedecih razloga:
• Korisnik je duzan isplatiti minimalno EUR 5.00 te nije platio unatoc dvama primljenim podsjetnicima
• Korisnik svjesno prekrsi bilo koji zakon ili pravila igara i/ili usluga, I ne prekine sa svojim radnjama unatoc primljenom upozorenju. Upozorenje nije potrebno u slucaju teskog prekrsaja pri kojem je nerazumno ocekivati od XS Software-a da ostane u ugovoru;
• Korisnik nije koristio svoj racun kroz period od cetiri tjedna unatoc primljenom podsjetniku;
Slucajevi u kojima je nerazumno ocekivati od XS Software-a da ostane u ugovoru opcenito sadrze:
• Korisnik prekrsi kriminalni zakon;
• Korisnik prekrsi zabranu multi-accounta, nacedenoj u pravilima pojedine igre (pogledaj Sec. 1.2);
• Korisnik prekrsi zabranu pushinga (pogledaj Sec. 1.2);
• Korisnik krsi zabranu koristenja neovlastenih skripti ( pogledajte Sec. 1.2 iznad);
• Korisnik namjerno da netocne informacije prilikom registracije (pogledaj Sec. 2, Forma korisnicke prijave) ili prilikom placanja Premium mogucnosti (pogledaj Sec 7.1)
U slucaju da XS Software ispravno ukine ugovor zbog znacajnih razloga, XS Software ima pravo da naplati 75% svih naknada koje bi Korisnik trebao platiti tijekom ostatka roka kao da je Korisnik sam ukinuo ugovor u zadanom vremenu kako je navedeno u ugovoru. Korisnikovo pravo da dokaze da nikakva steta nije nanesena ili je znacajno manja zbog prekidanja nije promijenjeno.

8.4 Pisana forma za ukidanje ugovora

Ukoliko ne postoji mogucnost za ukidanje ugovora u odgovarajucim igrama, ukidanje mora biti poslano u pisanom obliku, pri cemu se e-mail smatra prihvatljivim kao pisani oblik. Ukidanje zbog znacajnog razloga moze biti jedino deklarirano u pisanom obliku I mora sadrzavati razlog(e) za prekidanje.

9. Odgovornosti I druge obaveze Korisnika; Odgovornost za uploadane informacije od strane Korisnika; Copyright


9.1 Odgovornosti

Primarna odgovornost Korisnika jest da placa dospjele pristojbe, ukoliko ne koristi osnovnu verziju igara ili usluga (pogledaj Sec. 7.1.1). Takoder, jedna od vaznih obaveza Korisnika jest da ispravno I u potpunosti pruzi sve informacije koje XS Software zatrazi prilikom ulaska u ugovor ili tijekom ugovornog odnosa s Korisnikom. Stoga, Korisnik deklarira sve informacije u vezi njegove osobe ili druge podatke u vezi ugovore (posebice podatke o banci ili kreditnoj kartici) te koje je dao u Korisnickoj prijavi ili tijekom ugovornog odnosa, kao potpune I ispavne prema njegovim saznanjima. Korisnik se obavezuje da ce obavijestiti XS Software o bilo kakvim promjenama tih informacija bez nepotrebnih odgoda. Prilikom zahtjeva XS Software-a, Korisnik mora potvrditi te informacije. Korisnik je obavezan da postuje pravila igre. U slucaju ponavljanih prekrsaja pravila unatoc upozorenjima po tom pitanju, ili u slucaju teske povrijede pravila (pogledaj Sec. 8.3.1), XS Software zadrzava pravo da suspendira sve usluge trenutno I bez upozorenja, I da ukine ugovor.

9.2 Instalacija softvera

XS Software nije odgovoran za stete ili gubitke podataka na Korisnikovom racunalu koje su mogle biti uzrokovane instalacijom softvera koji nije podrijetlom od XS Software-a.

9.3 Daljne obaveze Korisnika


9.3.1 XS Software pruza sve ponudene igre I usluge online za koristenje sa web browserom. XS Software niti daje, niti instalira ikakav softver potreban Korisniku na njegovo lokalno racunalo, posebice, ali ne ograniceno na, operativni sustav, web browser(e) ili plug-inove poput Flasha ili Jave. XS Software takoder ne daje ikakve usluge podrske za instalacije takvog softvera. Iskljucivo je Korisnikova odgovornost da odrzava racunalo u stanju potrebnom za koristenje XS Software igara. Stoga, XS Software ne daje ikakvu tehnicku podrsku za instalaciju lokalno potrebnog softvera.

9.3.2 Korisnik se obavezuje da ce tretirati sve podatke dane od XS Software-a u svrhu pristupanja igrama ili uslugama (login, lozinka etc.) striktno povjerljivo. Korisnik ce obavijestiti XS Software bez odgadanja ukoliko sazna ili sumnja da je neovlastena treca strana dosla u posjed tih pristupnih podataka. XS Software preporuca Korisniku da to ucini u pisanom obliku, npr. pomocu e-maila. U slucaju da, zbog nemara Korisnika, treca strana zlouporabi pristupne podatke da dobije pristup XS Software igrama ili uslugama, Korisnik ce se smatrati odgovornim za sve troskove I pristojbe nastale. XS Software ima pravo da smatra sva pristupanja racunu Korisnika s njegovim podacima kao pristupanje samoga Korisnika. Zbog sigurnosnih razloga, XS Software preporuca da se lozinke mijenjaju na stalnoj bazi. Korisnik je jedini odgovoran za svoj racun.

9.3.3 U slucaju da XS Software ima opravdani razlog da sumnja kako je neovlastena treca strana neispravno u posjedu pristupnih podataka, XS Software smije, na vlastitu diskreciju, promijeniti pristupne podatke bez prethodnog saopcenja ili suspenzije tog racuna. XS Software ce odmah obavijestiti ispravnog Korisnika te ce, po zahtjevu, prenijeti nove pristupne podatke Korisniku bez nepotrebnog odgadanja. Korisnik nema pravo zahtjevati da se povrate originalni podaci.

9.3.4 XS Software stiti svoje sustave od virusa. Unatoc tome, zaraze virusima se nikada nemogu u potpunosti odbaciti. Takoder, moguce je da neovlastene trece strane salju e-mailove koristeci ime XS Software-a bez pristanka XS Software-a, te da takvi e-mailovi sadrze viruse, spyware ili linkove na web sadrzaj koji sadrzi viruse ili spyware. XS Software nema utjecaja na takve dogadaje. Korisnik pristaje da provjeri svu pristiglu elektronicku postu poslanu ili navodno poslanu pod imenom XS Software za moguce viruse. Isto se primjenjuje za postu drugih korisnika igara I usluga.

9.3.5 Korisnik pristaje da se pridrzava uputa XS Software-a, njegovih zaposlenika, cesionara I drugih agenata, posebice, ali ne iskljucivo, administratora I moderatora foruma pojedinih igara ili usluga.

9.3.6 Korisnik pristaje da nece, ni pod kojim okolnostima, koristiti racun, login ime ili lozinku drugog Korisnika.

9.4 Korisnikove obaveze po pitanju uploada informacija


9.4.1 Korisnik ce biti oprezan prilikom odabira informacija koje ce uciniti dostupnima drugim Korisnicima uploadom na Madmoo.com portal.

9.4.2 Korisnik ne ce koristiti usluge u svrhu sirenja sadrzaja ukljucujuci, ali ne iskljucivo, slika, videa, linkova, imena, rijeci koje sadrze politicku, religijsku, uvredljivu, ofenzivnu, nasilnu, sexisticku, pornografijsku ili drugu neprihvatljivost, posebice racisticku, extremno desne ili extremno lijeve sadrzaje, osobe ili opise. Nadalje, Korisnik pristaje da ne koristi ikakav copyrightom zasticen materijal ili drugacije pravno zasticene termine, imena, slike, videe, glazbu, igre, ili druge materijale. U slucaju nedoumice, Korisnik ce odmah odstraniti bilo kakve sadrzaje po zahtjevu XS Software-a. XS Software takoder ima pravo da odstrani takve sadrzaje samostalno. Korisnik ce uvijek postivati bilo koji primjenjiv zakon ili regulativu, posebice u obziru zastite mladezi, privatnosti podataka, zastite osobnih prava, zastite od klevete ili defamacije, copyright zakona I zastitnih znakova.

9.4.3 Korisnik ne smije zlouporabiti Usluge u ilegalne ili neovlastene svrhe. Strogo je zabranjeno koristenje imena racuna ili e-mail adresa drugih korisnika bez njihovog izricitog dopustenja u svrhu slanja nepredvidenih e-mailova, promotivnih poruka ili u bilo kakvu drugu komercijalnu svrhu.

9.4.4 XS Software ima pravo da obrise bilo koje sadrzaje poslane od Korisnika koji su u kaznjivom sukobu sa navedenim pravilima I regulacijama.

9.4.5 XS Software posebice ima pravo da obrise ikakve informacije u cjelini ili djelomicno koje su bile poslane od Korisnika I koje imaju cvrste razloge da krse ove Odredbe I Uvjete, instrukcije I pravila odgovarajuce usluge ili su dugacije u sukobu sa primjenjivim zakonima. Ovo, na primjer, ukljucuje, ali nije ograniceno na:
• informacije koje su explicitno ofenzivne, racisticke, fanaticne, ili glorificiraju nasilje
• informacije koje su maltretiranje, vrijedanje, prijetnje, nepristojne ili klevete;
• informacije koje su seksualne prirode, pornografske ili drugacije skodljive maloljetnim osobama, ili koje sadrze linkove na web stranice neprikladne maloljetnim osobama;
• informacije koje su netocne ili neispravne te/ili su namijenjene da promoviraju ilegalne aktivnosti;
• ilegalne ili neovlastene kopije ili distribucije materijala zasticenog copyrightom, poput pruzanja ilegalnih racunalnih programa ili linkove do ilegalnih racunalnih programa, informacije o zaobilazenju zastita od kopiranja, ilegalne kopije glazbe, linkove do ilegalnih kopija glazbe ili drugacije povrede copyrighta;
• slanje junk poste, lancanih mailova ili nepredvidljivog masovnog maila, instantnih poruka, spimming I spamming;
• stranice ogranicenog pristupa ili slike koje su sakrivene ili zasticene lozinkom;
• promoviranje ili poticanje kriminalnih aktivnosti ili pruzanja informacija za vrsenje kriminalnih aktivnosti, ukljucujuci, ali ne ogranicene na, informacije o proizvodnji ili kupovini oruzja, djecjoj pornografiji, prijevari, prodaji droge, kockanju, uhodenju, spamanju, spimanju, distribuciji racunalnih virusa I drugih skodljivih podataka, povredi copyrighta, povredi patenata I kradi poslovnih tajni;
• poticanje drugih Korisnika da otkriju osobne informacije u komercijalne ili ilegalne svrhe, ili ih navoditi da otkriju svoje pristupne podatke;
• promoviranje komercijalnih aktivnosti, poput natjecaja, lutrija, zamjene ponuda, povjerljivih ponuda ili piramidalnih shema;
• pruzanje slika druge osobe bez izricitog dopustenja te osobe.

9.4.6 Korisnik nema pravo traziti da se takve obrisane informacije obnove. Nadalje, XS Software ima pravo da iskljuci vrijedajuceg korisnika od daljneg koristenja odgovarajuce usluge, te, u slucaju ponavljanih povreda navedenih zabrana unatoc pisanom opomenom, da ukine Korisnikov racun bez prethodnog upozorenja. XS Software zadrzava pravo da izvrsi ikakve daljne potrebne zahtjeve, posebice pravo na nadoknadu steta.

9.4.7 Korisnik ce obavijestiti XS Software u slucaju da postane svijestan o zlouporabi usluga od strane drugih korisnika ili trecih strana, poput objavljivanja ili slanja infromacija koje krse ovaj Sec. 9.4.

9.4.8 Kako bi osigurali da se poduzmu odgovarajuce mjere, XS Software trazi da se takve informacije pruze u pisanom obliku (npr. E-mail).

9.5 Korisnikova odgovornost u vezi uploadanih informacija


9.5.1 Korisnik je iskljucivo odgovoran za bilo koji tekst, podatke, slike, fotografije, videe, zvukove, glazbu, materijal pod copyrightom ili drugi, informacije etc. (nadalje Uploadane informacije) koje uploada na Madmoo.com portal ili dijeli s drugim korisnicima. XS Software ne odobrava niti podrzava takve informacije.

9.5.2 XS Software nema kontrolu nad Uploadanim informacijama na Madmoo.com portalu. XS Software ne provjerava Uploadane informacije prije no sto su objavljene. Ukoliko XS Software sazna da su odredene Uploadane informacije ilegalne, biti ce odmah obrisane.

9.5.3 XS Software se odrice ikakve odgovornisti ili garancije u vezi Uploadanih informacija, posebice po pitanju tocnosti, potpunosti I pouzdanosti.

9.6 Copyright


9.6.1 Korisnik zadrzava sva prava na Uploadane informacije. Slanjem informacija na Madmoo.com portal, igre ili usluge, Korisnik daje XS Software-u ne ekskluzivnu, opozivu dozvolu, besplatno da javno ponudi, prikaze ili umnozi I podijeli takve informacije.

9.6.2 Korisnik ne daje XS Software-u nikakva daljnja prava na Uploadane informacije. XS Software nije ovlasten da koristi ili dijeli Uploadane informacije van Madmoo.com portala, igara ili usluga.

9.6.3 Slanjem informacija, Korisnik priznaje I prihvaca da Uploadanim informacijama na Madmoo.com portalu moze biti pristupljeno globalno putem interneta. Uploadanjem takvih informacija, Korisnik pristaje na ove uvjete.

9.6.4 Prethodno navedena licenca prestaje u trenutno kada Uploadani sadrzaj bude obrisan s Madmoo.com portala I usluga od strane Korisnika.

10. Zahtjevi na temelju gresaka


10.1 XS Software daje Korisniku pristup igrama I uslugama jedino u trenutnoj verziji (Sec 1.2). Korisnik nema pravo traziti odrzavanje ili obnavljanje odredene verzije ili raspona funkcija igara ili usluga. Korisnik prihvaca I slaze se sa time da igre I usluge XS Software-a, kao I bilo koji drugi softver, nemogu biti bez gresaka. Stoga, igre I usluge se mogu smatrati pokvarenima jednino ukoliko si njihova igrivost ili upotrebljivost znacajno umanjene I to kroz kontinuirani vremenski period.
Korisnik ce napismeno dokumentirati bilo koje greske u igrama, uslugama I drugih predmeta izrucenih od XS Softwarea u potpunostim zajedno s protokolima prikazanih porukama o pogresci. Prije prijave moguce pogreske, Korisnik ce konzultirati instrukcije za igre I usluge, I primjeniti druge metode za trazenje rijesenja problema dane od XS Software-a (posebice liste cesto postavljanih pitanja). Korisnik ce pruziti najbolji trud da pomogne XS Software-u u pokusajima da debugiraju igre ili usluge u pitanju.

10.2 Korisnik ce obavijestiti XS Software u pisanom obliku o bilo kakvim greskama bez nepotrebne odgode nakon otkrivanja. Ocite greske u robi, ukljucujuci virtualnu, moraju biti prijavljenje XS Software-u u pisanom obliku unutar dva tjedna od primanja te robe. Da bi taj rok bio zadovoljen, dovoljno je da prijava bude poslana unutar danog vremena. Ukoliko prijava nije poslana u zadanom vremenskom roku, svi zahtjevi na temelju takvih gresaka ne ce biti prihvacani. Kako bi se dokazalo da je poslano u roku, preporuca se slanje takvih prijava u pisanom obliku (telefaks, pismo, ili elektronicka posta) XS Software-u.

10.3 XS Software nije odgovoran za greske izazvane vanjskim utjecajima, neispravim rukovanjem od strane Korisnika, vise sile ili promjena ili manipulacija koje nije izveo XS Software.

10.4 XS Software ne preuzima nikakva jamstva ili garancije.

11. Ogranicavanje od odgovornosti


11.1 XS Software nije ni u kojem obliku odgovorno za stete ukoliko nisu izazvane namjerno ili iznimnim nemarom. Spomenuto ogranicavanje od odgovornost se ne primjenjuje za odgovornost prema ozlijedama zivota, tijela I zdravlja. Ne primjenjuje se u slucaju da je steta ishod krsenja bitnih obaveza, osnovnih obaveza ili garancije. XS Software ostaje odgovoran za obaveze produkta prema Sec 44 a TKG.

11.2 Odgovornost za krsenje bitnih ili osnovnih obaveza ograniceno je na stetu koja se mogla predvidjeti.

11.3 Predvidljiva steta je ogranicena na EUR 200.00 po racunu.

11.4 Spomenuto ogranicavanje odgovornosti takoder vrijedi I za osobnu odgovornost osoblja, zaposlenika, asistenata, I drugih agenata XS Software-a, posebice pridonostelja, predstavnika, organa uprave, dionicara XS Software-a I njihovih clanova.

11.5 XS Software je jedino odgovoran za savjetnistvo po pitanju sadrzaja igara I usluga.

11.6 XS Software se eksplicitno distancira od sadrzaja bilo kojih web stranica na koje postoje izravni ili neizravni linkovi sa XS Software stranica. XS Software ne preuzima ikakvu odgovornost za te sadrzaje ili stranice. Vlasnici tih stranica odgovaraju za njihove sadrzaje.

12. Privatnost podataka


12.1 Osobni podaci Korisnika ce biti prikupljeni, procesuirani I koristeni od strane XS Software-a bez daljne izricite suglasnosti samo u svrhe kompletiranja ugovora (ukljcujuci placanje), sve dok XS Software nije zakonom prisiljen otkriti takve podatke. Prikupljanje, uporaba I procesuiranje podataka se izvrsava elektronicki.

12.2 XS Software zadrzava pravo da Korisnika elektronickim putem obavijesti o drugim igramai I povezanim uslugama koje XS Software takoder nudi, bez eksplicitne suglasnosti Korisnika no u pravnim ogranicenjima, dokle god Korisnik nema prigovora. Korisnik ima pravo na prigovor u bilo kojem trenutku I nemora placati dodatne troskove osim onih za dostavu prigovora prema standardnim objavljenim cijenama.

12.3 U svrhu reklamiranja I istrazivanja trzista te dizajniranja igara I usluga po potrebi, XS Software stvara profile koristenja koristeci pseudonime. Korisnik ima pravo prigovoriti na procesuiranje I koristenje njegovih podataka u ovom obliku u bilo koje vrijeme. Po zahtjevu Korisnika, XS Software ce trenutno Korisniku bez naplate dati sve informacije u vezi podataka o njegovoj osobi ili pseudonimu. Opcenito, informacije ce biti dostavljene Korisniku elektronickim putem.

12.4 XS Software-u je dozvoljeno da posalje Korisnikove informacije o placanju drugim pruzateljima usluga ili trecim stranama, posto je to potrebno za odredivanje Korisnikovih troskova I placanja. XS Software ce obavijestiti Korisnika koje su trece strane u pitanju. XS Software je ovlasten da proslijedi Korisnikove informacije o placanju trecoj strani zaduzenoj za naplatu ako I kada su te informacije potrebne I nuzne u ostvarivanju te svrhe. XS Software ne ce proslijetiti Korisnikove Podatke ili sadrzaj Korisnikovih privatnih poruka trecim stranama bez Korisnikove suglasnosti, dokle god zakon ne prisiljava XS Software da otkrije takve podatke.

12.5 XS Software eksplicitno upozorava Korisnika da privatnost podataka I sigurnost podataka u prijenosu podataka preko otvorenih komunikacijskih mreza poput interneta, ne moze biti zajamcena sa trenutnom razinom tehnologije. Korisnik prihvaca da posluzitelj moze gledati Korisnikove podatke pohranjene na web stranicama posluziteljevih servera te, u posebnim okolnostima, moze biti u stanju vidjeti dodatne Korisnikove podatke koji su, sa tehnickog stajalista, bili tamo pohranjeni. U odrezenim okolnostima, drugi Korisnici interneta mogu takoder biti u stanju sa tehnicke strane ostvariti neovlasteni pristup mrezi I promatrati ili upravljati izmjenom podataka. Korisnik snosi potpunu odgovornost za sigurnost I sigurnosnu kopiju svih podataka koje posalje preko interneta I koji su pohranjeni na web stranicama.

12.6 Registrirani igrači i posjetitelji suglasni su s procesom analize podataka od strane XS Softwarea.

13. Zavrsne klauzule


13.1 Neke ili sve promjene, dopune ili izmjene ili ukidanje ugovora, ili djelomicno ili u potpunosti, moraju biti ucinjene napisemeno da bi se smatrale vazecima, ukljucujuci propis da se suspendira ili izmjeni potreba za koristenje pisane forme.

13.2 Pravna lokacija jurisdikcije je Sofia, Bugarska, u slucaju da korisnik promijeni svoj pravni domicil ili mjesto obitavanja na lokaciju van Republike Bugarske nakon sto je ugovor postignut. Ovi uvjeti se takoder primjenjuju ukoliko je pravni domicil ili mjesto obitavanja nepoznato u trenutku kada je podnesena pravna akcija.

13.3 Zakon Republike Bugarske iskljucivo se primjenjuje na sve ugovore XS Software-a na temelju ovih Odredbi I Uvjeta I bilo koje druge zahtjeve koji proizlaze iz njih; s izuzecem za propise UN konvencija o ugovorima za internacionalnu prodaju dobara I s izuzecem za Bugarski Zakon o medunarodnom privatnom pravu.

13.4 Ukoliko propisi ovih Odredbi I Uvjeta su nevazeci ili postanu nevazeci, pravovaljanost drugih propisa nije utjecana.

Sofia, September 15, 2009
XS Software JSCo
130 Simeonovsko Shosse
1700 Sofia, Bulgaria
Tel.: +359 895 52 52 77
e-mail: office@xs-software.com
Chief Executive Officer:
Hristo Tenchev
HTC Reg. 200757660
VAT ID No.:BG200757660
The European Commission offers an Online Dispute Resolution (ODR) Platform at http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Consumers can use this platform to resolve disputes. However, we are neither obliged nor willing to participate in a dispute resolution procedure before a consumer mediation entity.